Rüyada düşmanını hamile görmek

Rüyada düşmanını hamile görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bahtının açık olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını hamile gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Rüyada düşmanını hamile görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, iftiraya maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının hamile olduğunu görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının ağladığını görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada düşman dövmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada düşmana teslim olmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada düşmanla ağlamak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments