Rüyada düsmanını görmek

Rüyada düsmanını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düsmanını gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Rüyada birinin camdan düstügünü görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dügün alayı görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düsmanla kavga etmek büyük kayıplara uğrayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dü me görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düsmanini dövmek hem mal ve para kaybedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada düsük yaptıgını görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düsük bebek görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada dügünde yemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments