Rüyada dügünde yemek

Rüyada dügünde yemek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, zor durumda kalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dügünde yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dügünde yemek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada düsük bebek görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada bebek düsük yapmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Rüyada delige düsmek karşılığını bulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dügüne hazırlanmak gururlu bir hayat süreceğine, zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada dübür görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada dügme dikmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada dügün davetiyesi almak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments