Rüyada kocaya tokat atmak

Rüyada kocaya tokat atmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada kocaya tokat atmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada kocaya tokat atmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kocasına tokat atmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kocasından tokat yemek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada kendine tokat atmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada polise tokat atmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşine tokat atmak yalan söylemeyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments