Rüyada düşmanın elinden silah almak

Rüyada düşmanın elinden silah almak küskünlük yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, malından ve parasından olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden silah almak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalettir.

Rüyada düşmanın elinden silah almak zorlukların günden güne artacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın elinden bıçak almak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinden silah almak sıkıntıların biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinden silah almak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada elinden silahla vurulmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments