Rüyada dumanın içinde kalmak

Rüyada dumanın içinde kalmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dumanın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada duman içinde kalmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dumanın içinde kalmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dumanda kalmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada odanın içinde duman görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde duman görmek problemlerini çözeceğine, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Rüyada asansörün içinde kalmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada dalgaların içinde kalmak ters giden işlerin düzeleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments