Rüyada dul kadınla evlenmek

Rüyada dul kadınla evlenmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, bekârlığına da veda edeceğine, daha çok iş yapacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dul kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada dul bir kadınla evlendiğini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Rüyada dul kadınla evlendiğini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul bir kadınla evlenmek geçim derdine düşeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul kadının evlendiğini görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, şifa ve moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dul kadının evlenmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Rüyada dul kadınla evlenmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada dul erkekle evlenmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada dulla evlenmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments