Rüyada dükkanını kapatmak

Rüyada dükkanını kapatmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, tartışmaların son bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanını kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada dükkanı kapatmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, borcunu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan kapatmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanını kapatmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dükkanı temizlemek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlıcı dükkanı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalettir.

Rüyada antikacı dükkanı görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada bakkal dükkanı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dükkanı görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments