Rüyada dükkanı görmek

Rüyada dükkanı görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kötü haberler alınacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada dükkanı gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada bayan kuaför dükkanı görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanı görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun dükkanını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkana mal almak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Rüyada yeni dükkan açtığını görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı boş görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada ekmek dükkanı görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments