Rüyada dükkanın taşındığını görmek

Rüyada dükkanın taşındığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanın taşındığını gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada dükkandan taşınmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın taşındığını görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ışıklı dükkan görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet eder.

Rüyada bir dükkan görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada avize dükkanı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipçi dükkanı görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments