Rüyada bir dükkan görmek

Rüyada bir dükkan görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Rüyada bir dükkan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada dükkan bakmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Rüyada yeni dükkan görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada takı dükkanına girmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanın taşındığını görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada simit dükkanı görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek rızkın artacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada börek dükkanı görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments