Rüyada lokum dükkanı görmek

Rüyada lokum dükkanı görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada lokum dükkanı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada lokum dükkanı açmak az çalışarak çok gezeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve şeker görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada lokum almak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada küçük lokum yemek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek ailesini de mutlu edeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum yediğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, borçlarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada camide lokum yemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments