Rüyada düğününe gitmek

Rüyada düğününe gitmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulur.

Rüyada biriyle düğüne gitmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada süslenip düğüne gitmek huzurunun artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments