Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin düğününü görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığının düğününü görmek insanlar arasında yüceleceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığının evine gitmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, eline para geçeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek bir konuda destek alacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada bir düğüne gitmek ev içinde mutluluğun artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments