Rüyada düğüne gitmek ve oynamak

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet eder.

Rüyada düğünde oynamak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada bir düğünde oynamak ömür boyu süreceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğünde oynamak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğününde oynamak içinin hafifleyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına tabir olunur.

Rüyada sünnet düğününde oynamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde oyun oynamak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada düğünde tek başına oynamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments