Rüyada dügünde siyah elbise giymek

Rüyada dügünde siyah elbise giymek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kısmetinin açılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düsük yaptıgını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada düsmanla barısmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada düsmanla sarilmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet eder.

Rüyada dügüm cözmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, ün salacağına inanılır.

Rüyada dügünde yemek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada düsmanla dost olmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dügünden kaçmak işlerinden belirsizlik olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments