Rüyada dügüm cözmek

Rüyada dügüm cözmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayatından çıkaracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rahatının yerine geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, isteklerinize kavuşacağınıza tabir olunur.

Rüyada dügüm cözmek gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada dügme dikmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada düsük yaptıgını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalettir.

Rüyada düsmanini dövmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada düdaktan öpüşmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet eder.

Rüyada delige düsmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Rüyada dübür görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada düsmanlari görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düsmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments