Rüyada düğünde silah görmek

Rüyada düğünde silah görmek güzel günlerin kapıda olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yokluk çekeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada düğünde silah gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada düğünde silah atmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde silah görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada düğünde silah sıkmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada düğün tazelemek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne bakmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin düğününü görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments