Rüyada düğün damat görmek

Rüyada düğün damat görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine inanılır.

Rüyada düğün damat gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada damatsız düğün görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün damat görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde damat görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada damat dövmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine inanılır.

Rüyada kocasının damat olduğunu görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments