Rüyada düğün çorbası içmek

Rüyada düğün çorbası içmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün çorbası içmek gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada düğün çorbası içmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün çorbası görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada düğün çorbası pişirmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday çorbası içmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu çorba içmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada domates çorbası içmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada şehriye çorbası içmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek büyük bir adım atılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments