Rüyada buğday çorbası içmek

Rüyada buğday çorbası içmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, onlara değer vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada buğday çorbası içmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Rüyada buğday çorbası içmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buğday çorbası yemek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday çorbası yapmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek sorunları ortadan kaldıracağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yılan çorbası içmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı çorba içmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yüzünde güller açacağına tabir olunur.

Rüyada çorba içmek kişinin kazancının artacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada naneli çorba içmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments