Rüyada ölünün elinden çorba içmek

Rüyada ölünün elinden çorba içmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, onlardan fayda göreceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rahat şekilde geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ölü elinden su içmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinden süt içmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden su içmek maceralara atılacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyanın elinden su içmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, bol bol moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada elinden su içmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne elinden su içmek yapılan işte geriye düşüleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments