Rüyada düğün çorbası görmek

Rüyada düğün çorbası görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, her nimetin lezzetine varacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir acı duyacağına, muradına eremeyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada düğün çorbası gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Rüyada düğün çorbası görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalettir.

Rüyada düğün çorbası içmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün çorbası pişirmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorba kaşığı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye çorba yedirmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorba yapmak işlerinde aksama olacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Rüyada sofrada çorba görmek yaşama hevesinden olacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütlü çorba görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments