Rüyada düğme düğmelemek

Rüyada düğme düğmelemek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğme düğmelemek gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Rüyada düğme düğmelemek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada metal düğme görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet eder.

Rüyada düğme toplamak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğmesi kopmak bazı girişimlerde bulunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada düğmeye basmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada sarı düğme görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işaret eder.

Rüyada kol düğmesi aramak aralarından su sızmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments