Rüyada dua kitabı görmek

Rüyada dua kitabı görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada dua kitabı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada kitaptan dua okumak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua kitabı hediye almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden dua kitabı almak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yasin dua kitabı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dua kitabı okumak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dua kitabı vermek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dua kitabı dağıtmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde dua kitabı görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments