Rüyada dua edememek

Rüyada dua edememek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, endişeli durumların son bulacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada dua edememek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada dua eden birini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dua eden bebek görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada dua edememek kazançlı işler yapılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına inanılır.

Rüyada dua eden adam görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua eden hoca görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada dua eden kadınlar görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dua eden insan görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada dua eden erkek görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments