Rüyada dövmeli görmek

Rüyada dövmeli görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dövmeli gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanat dövmesi görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Rüyada birinden dövme görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada başkasında dövme görmek yazgısının güzelleşeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırta dövme yaptırmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada dövme pilavı yemek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ev sahibi olunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments