Rüyada dört melek görmek

Rüyada dört melek görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dört melek gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz melek görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bayan melek görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada melekleri görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada melek kanadı görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet eder.

Rüyada yazıcı melek görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada meleklerle çalışmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada küçük melek görmek hasret içinde kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments