Rüyada donuna büyük abdest yapmak

Rüyada donuna büyük abdest yapmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak elini haramdan uzak tutacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini üzerine yapmak sağlık sorunlarının son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments