Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek iş hayatında makam sahibi olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdesti temizlemek iş hayatında atılıma geçeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek kısa süreli karlar elde edileceğine, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, karlı çıkacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest temizlemek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments