Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, insanları kıracağına inanılır.

Rüyada anne ve babası için ağlamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada babayla ağlamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın arkasından ağlamak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babaya ağlamak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak dualarının karşılığını göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments