Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yürümek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde üstünde yürümek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde yürüdüğünü görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünden yürümek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş gölde yürümek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments