Rüyada dondurulmuş balık görmek

Rüyada dondurulmuş balık görmek elindekileri kaybedeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, prestij kazanılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dondurulmuş balık gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada dondurulmuş balık görmek günden güne sorunlarının artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurucuda balık görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının donduğunu görmek işinden çıkarılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuktan donmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret eder.

Rüyada dondurucuda et görmek borçlanıp, hasta olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölün donduğunu görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin donduğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, küs arkadaşların barışacağına işaret eder.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments