Rüyada başkasının donduğunu görmek

Rüyada başkasının donduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının donduğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada dondurulmuş et görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gölün donduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada derin dondurucu görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının donduğunu görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurucuda balık görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada suyun donduğunu görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin donduğunu görmek zafer ve zenginlik getireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada dondurulmuş balık görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments