Rüyada dondurma ikram etmek

Rüyada dondurma ikram etmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dondurma ikram etmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada dondurma ikram etmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Rüyada buzlukta dondurma görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma dolabı görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalettir.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dondurmacı görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek sevinçli ve güzel bir haber almaya, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonlu dondurma görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyveli dondurma görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments