Rüyada dondurmacı görmek

Rüyada dondurmacı görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, ömür boyu süreceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kalp kırmaya, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Rüyada dondurmacı gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma yaptığını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalettir.

Rüyada çok dondurma görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Rüyada dondurma almaya çalışmak kazancının günden güne azalacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurma çubuğu görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bozuk dondurma yemek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Rüyada dondurma taşımak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments