Rüyada donanma görmek

Rüyada donanma görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada donanma gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada donmuş deniz görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada don katlamak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada donla kalmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada donmuş çiğ et görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının donunu görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya yorulur.

Rüyada don görmek moral bozukluğu yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada don asmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada boklu don görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments