Rüyada boklu don görmek

Rüyada boklu don görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boklu don gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Rüyada boklu don görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boklu don yıkamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işarettir.

Rüyada don görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada donmuş akarsu görmek kazançsız işler peşinde olmaya, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz paçalı don görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada siyah don görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş yılan görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet eder.

Rüyada kadın donu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments