Rüyada donmuş güvercin görmek

Rüyada donmuş güvercin görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada donmuş güvercin gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Rüyada donmuş güvercin görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işlerini toparlayacağına işarettir.

Rüyada don hediye almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada dona kaka yapmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada donmuş ırmak görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada donmuş yiyecek görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada donmuş şelale görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu don görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada don sütyen görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments