Rüyada domuz boku görmek

Rüyada domuz boku görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada domuz boku gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada domuz boku görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz almak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz pisliğine basmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş domuz görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada domuz taşlamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuza taş atmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz domuzdan kaçmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada domuz eti istemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments