Rüyada domates lekesi görmek

Rüyada domates lekesi görmek zorlukların günden güne artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, iftiraya uğrayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada domates lekesi gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada domates lekesi görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine inanılır.

Rüyada lekeli havlu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda lekeler görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kan lekesi silmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kırmızı lekeler görmek onlardan büyük hayır göreceğine, büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli çamaşır görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eksiği kendinde bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments