Rüyada dolu dolu su içmek

Rüyada dolu dolu su içmek huzur ve kazanç getireceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, güzel ameller işleyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada dolu dolu su içmek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada dolu dolu su içmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu çukurlar görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kanal görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yeni kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada su dolu tarla görmek amaçlarına ulaşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada içi su dolu oda görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu tuvalet görmek kimseyle konuşmaz olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada içi su dolu küvet görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi su dolu görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments