Rüyada su dolu tarla görmek

Rüyada su dolu tarla görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu tarla gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada su dolu tarla görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu çukur görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kavanoz görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu leğen görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu havuza düşmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu testi görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda şu an hayatta olmayan babamın sularla dolu bir ayçiçeği tarlasında işçilerle birlikte yeşil ayçiçeklerinin içindeki yabani otları elleriyle yolarlarken gördüm.