Rüyada dolmuşla gezmek

Rüyada dolmuşla gezmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada dolmuşla gezmek gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada dolmuşla gezmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada dolmuştan inmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak onlara doyasıya sarılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada dolmuşa bindiğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş kaçırmak kazancın düşeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulur.

Rüyada dolmuşta gitmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet eder.

Rüyada dolmuşa binip inmek kazalardan, belalardan korunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments