Rüyada dolmuşa binip inmek

Rüyada dolmuşa binip inmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, düşünmeden hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip inmek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada dolmuşa binip inmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip gitmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuştan inmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada otobüse binip inmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada otobüse binip geri inmek zengin olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments