Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak hayallerinin peşinden gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, bilgi ile donanacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının doğum yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada hamileyken doğum yapmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işarettir.

Rüyada hamile birini doğum yapmış görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments