Rüyada doğum lekesi görmek

Rüyada doğum lekesi görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Rüyada doğum lekesi gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada bebekte doğum lekesi görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum lekesi görmek yardımın alınacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada lekeli gelinlik giymek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinde leke görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli ceket görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret eder.

Rüyada pantolonda leke görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments