Rüyada dişlerini sarı görmek

Rüyada dişlerini sarı görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, dinde tartışmaya yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini sarı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada sarı kirli diş görmek kazanç ve kar getireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini sarı görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dişleri sarı görmek başına türlü işler geleceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk diş görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Rüyada diş ameliyatı olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret eder.

Rüyada diş arasında et görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişe teli takmak sorunlarını bitireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada diş çıkarıp atmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments