Rüyada yamuk diş görmek

Rüyada yamuk diş görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, maceralara atılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bilgi sahibi olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yamuk diş gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada dişleri yamuk görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin yamuk olduğunu görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Rüyada dişlerini yamuk görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, olaylı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yamuk diş görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işarettir.

Rüyada yamuk bilezik görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi yamuk görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Rüyada yamuk altın bilezik görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments