Rüyada dişlerin kanadığını görmek

Rüyada dişlerin kanadığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin kanadığını gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Rüyada diş kanadığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek işlerinde verimin artacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada diş kanatmak sevdikleri ile birlikte olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kanat yemek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments